Bedrijfsfeest

Wie hard werkt, verdient een feestje. Tijd dus voor een mooie avond of leuke middag om de zakelijk rompslomp te vergeten en je collega's eens buiten de kantoormuren, bouwplaats of fabriekshal te ontmoeten. Even niet praten over deadlines, de lopende band of winstprognoses. Het is tijd voor feest. Een fantastisch bedrijfsfeest!

Zonder muziek geen feest

Locatie: check. Catering: check. Activiteit: check. Maar het wordt natuurlijk pas echt een feest met muziek. In het begin misschien nog een beetje op de achtergrond, maar naarmate het feest vordert, mag het volume best omhoog. De sfeer neemt toe, de zin om te dansen ook. Een goede band of een goede dj voelt dat perfect aan en zorgt dat het feest een geweldig einde kent: iedereen op de dansvloer, iedereen met een lach op zijn gezicht.

Iedereen? Dat is wel de bedoeling. Maar het is natuurlijk niet eenvoudig om muziek te regelen die bij iedereen in de smaak valt. Zeker in een groot bedrijf geldt: zoveel mensen, zoveel wensen. Dus adviseren wij flexibiliteit. Gelukkig kennen wij de beste allround coverbands en de beste allround dj’s. Op dat vlak is er keuze genoeg.

Livemuziek of niet?

Waarom niet allebei? Maar dat is natuurlijk een beetje afhankelijk van de grootte van het feest en het budget. Als je zeker wilt zijn dat iedereen geniet kun je denken aan verschillende zalen en verschillende muziekstijlen. Bijvoorbeeld een dj die verzoekjes draait in een foyer, een liveband die drie keer 45 minuten een grote zaal op zijn kop zet en een singer/songwriter of een duo dat zorgt voor een stemmige sfeer in een bovenzaal.

Om dan het feest toch met zijn allen af te sluiten kun je denken aan een optreden van een landelijk bekende artiest. Zo een die iedereen wel even wil zien. Zo een die de avond onvergetelijk maakt. Ook die kunnen we voor je regelen. We hebben contacten met de boekingskantoren en managers van de beste zangers en zangeressen van Nederland. En daardoor betaal je altijd een eerlijke prijs.

Is je feest niet zó groot? Dan kun je overwegen om eerst eens te peilen wat de smaak van je collega’s is. Doe een klein of groot onderzoek op kantoor of in het veld. Stel je eigen Top 2000 samen! De lijst der lijsten van jouw bedrijf is een hele goede indicatie van de gemiddelde muzieksmaak. En daar vinden wij dan de juiste band, artiest of dj bij.

Wacht niet te lang

Vooral niet als je op zoek ben naar een bekende artiest. Deze top entertainers openen hun agenda en de boekingen stromen binnen, voor het hele jaar. Dus als je al een voorkeur hebt; laat het ons direct weten. Dan plaatsen we in ieder geval een tijdelijke, vrijblijvende optie.
 

arrow_upward